Anlık Bildirim

Apple, iPhone 15 için yeni silikon kılıf çıkarmayabilir

Apple, iPhone 15 serisi ile birlikte çevre dostu malzemeler içeren kılıfları piyasaya sürecek. Ancak, deri ve silikon kılıflar artık Apple mağazalarında bulunamayacak.
Apple iPhone 15 yeni silikon kılıf çıkmayacak Tam Boyutta Gör
Bir süre önce Apple’ın iPhone 15 ve Apple Watch için artık deri kılıf üretmeyeceği söylentisi ortaya çıkmıştı. Şimdi de silikon kılıf üretimine son vereceği söyleniyor. Ancak, deri kılıfların aksine silikon kılıflar yavaş yavaş piyasadan silinecek.

Yeni silikon aksesuarlar üretilmeyecek

Apple, iPhone 15 serisini piyasaya sürmesinin ardından deri iPhone kılıfları üretmeyecek; bunun yerine FineWoven olarak pazarlanacağı söylenen premium malzemeden üretilmiş aksesuarları çıkarması bekleniyor. Silikon aksesuarların yakın zamanda satıştan kaldırılması beklenmiyor; bunun yerine mevcut modellere ek yeni renklerin gelmeyeceği, daha kademeli bir geçiş olacağı söyleniyor.

Geri dönüştürülmesi zor

Apple’ın mevcut deri ve silikon kılıfları muadillerine göre daha düşük karbon ayak izine sahip olsa da geri dönüştürülmüş herhangi bir malzemeden üretilmiyor. Fluoroelastomer gibi materyallerin ısıya dayanıklı özellikleri ve güçlü yapıda olmaları nedeniyle geri dönüştürülmesi de zor. FineWoven, Apple’ın ilk yeni nesil materyali olacak ve yakında derinin yerini alacak ancak silikon aksesuarların azalmasına neden olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim