Anlık Bildirim

Apple Music uygulaması PlayStation 5'e gelecek gibi duruyor

Bir Reddit kullanıcısının fark ettiğine göre Apple Music uygulaması PlayStation 5'e gelecek. Daha önce Apple ve PlayStation ortaklığı olduğunu düşünürsek gayet mantıklı geliyor.

Apple Music PlayStation 5'e gelebilir Tam Boyutta Gör

Sony'nin oyun konsolu dahil neredeyse tüm oyun konsollarında, oyunlar dışında çeşitli uygulamalar da indirip kullanabilirsiniz. Örneğin müzik uygulamaları da konsolların en çok kullanılan uygulamalarından birisi. Bu müzik uygulamalarının arasına da bir yenisi eklenecek gibi duruyor.

Apple Music PS5'e Gelebilir

Bir Reddit kullanıcısı geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf paylaştı. Fotoğrafa göre PlayStation 5'te bir müzik uygulaması indirmek için sçeneklere baktığınızda Apple Music'in de orada olduğu iddia ediliyor. Ancak indirmeye çalıştığınızda "Bu uygulama PS4'te oynanabilir." uyarısı veriyor. Şu an neredeyse tüm uygulamalar yeni nesil konsol için uygun olmadığından onlar da geriye uyumluluk ile çalışıyor. Bu yüzden bu hata normal.

Bu söylentiler de uygulamanın resmi olarak PlayStation 5'e geleceğini işaret ediyor diyebiliriz. Daha öncesinde Apple TV+ ve PlayStation arasında bir ortaklık olmuştu. Apple Music'in de gelme ihtimali bir yüksek. Oyuncular için Spotify'a bir alternatif olması gayet güzel bir haber olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim