Anlık Bildirim

Apple Music’ten Spotify’a gönderme

Spotify üzerinden tüm albümlerini çekme kararı alan Neil Young, evini Apple Music’te buldu. Bugünden itibaren Apple Music çeşitli Neil Young etkileşimleri düzenlemeye başladı. 

Apple Music Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde  anlaşmalı olduğu podcast yayıncısı Joe Rogan uğruna ünlü sanatçı Neil Young’u kaybetmeyi göze alan Spotify’a en büyük rakibi Apple Music’ten gönderme geldi. Platform Neil Young’ı adeta bağrına bastı. 

Apple Music’te Neil Young günü

Müzik endüstrisine bomba gibi düşen Neil Young ve Spotify arasındaki anlaşmazlık tartışmalara yol açarken Apple fırsatı kaçırmadı. Apple Music, belirli bir süre devam edecek Neil Young etkinlikleri başlattı.  

Neil Young için Neil Young’ı Seviyoruz sloganıyla özel bir sayfa hazırlayan platform, şarkıların yanında özel röportajlara da yer veriyor. Yine özel çalma listeleri, kullanıcılara Neil Young ile ilgili bildirimler, Twitter paylaşımları şeklinde etkileşimler yapılıyor. 

Spotify halen sektörün açık ara lider platformu ve Neil Young’ın eksikliği büyük bir etki yapmayacak. Bununla birlikte giderek daha rekabetçi hale gelen pazarda ilerleyen dönemlerde bu tarz davranışlar sorun çıkarabilir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2783 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple music, spotify ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim