Anlık Bildirim

Apple servisleri çöktü, mağazalarda kağıt üzerinde işlem yapıldı

Dün akşam saatlerinden itibaren pek çok Apple servisinde çöküntü yaşandı ve bir süre erişim sağlanamadı. Ticaret platformunun bile devre dışı kaldığı ifade ediliyor. 

Apple

Geniş kitlelere ulaşan ve elektronik ticaret entegre dijital sistemlerin çökmesi büyük sorunlara yol açabiliyor. Apple’ın geçtiğimiz saatlerde yaşadığı büyük sunucu sıkıntısı sonrasında mağazalarda kâğıt üzerinde işlem yapıldı.

Apple sunucuları çöktü mü?

Ortaya çıkan eleştiriler ve paylaşımlar sonrasında Apple sunucularının büyük bir kesinti yaşadığı anlaşıldı. App Store başta olmak üzere Apple Arcade, iCloud, Apple Music, Haritalar gibi tüm önemli servisler devre dışı kaldı.

Kullanıcıya sunulan servisler dışında Apple mağazalarının dijital iletişimi de kesildi ve bir süre elektronik fatura yerine defter üzerinden işlemler yapıldı. Apple servislerinin durumunu gösteren sayfada da bahse konu kesinti doğrulandı.

Gece geç saatlerde ise hemen tüm servislerin yeniden çalışır hale getirildiği görüldü. Hali hazırda sıkıntılar giderilmiş gibi duruyor ancak bir süre daha yavaşlama gibi sorunlar olabileceği belirtiliyor.

Apple servisleri çöktü mü?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6004 kez okundu.
15 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, apple music ve Teknoloji Haberleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim