Anlık Bildirim

Apple Watch hayat kalitesine yönelik uygulamalarını arttırıyor

Apple Watch akıllı saat uygulamaları sayesinde kalp düzensizlikleri, menstrüal düzensizlikler, gürültü seviyeleri, düşme durumları gibi pek çok konu takip edilebiliyor.

Apple Watch hayat kalitesine yönelik uygulamalarını arttırıyor Tam Boyutta Gör

Bildirimlerin ve istatistiklerin takip edildiği bir akıllı saat olmaktan ziyade kullanıcıların hayat kalitesini arttırmaya yönelik bir cihaz olma amacındaki Apple Watch ilgili uygulamaların sayısını arttırmaya devam ediyor.

Seçenek fazla

Apple Watch Series 5 kalp düzensizliklerine yönelik olarak kullanıcının nabzını sürekli olarak ölçüyor ve bir sapma ortaya çıktığında kullanıcı fark etmese bile uyarı gönderiyor. Kalp Atış Hızı uygulaması ile kullanıcılar gelişmeleri takip edebiliyor.

Menstrüal döngüleri de takip edebilen akıllı saat böylece kullanıcılara düzensizlikleri daha iyi takip etme şansı veriyor. Yine düşme algılama özelliği son dönemde özellikle ileri yaştaki kullanıcıların yardımına koşuyor.

Saate eklenen gürültü algılama özelliği de diğer bir yardımcı unsur. Bulunduğunuz ortamdaki gürültünün seviyesini ölçerek kulaklarınıza zarar verecek bir durum olduğunda sizi bilgilendiriyor. Diğer taraftan 112 acil servisleri aramak için geliştirilen SOS özelliği acil durum perseoneline de tıbbi kimlik kartınızı gösteriyor.

Apple Watch için ön yüklü gelen uygulamaların yanı sıra üçüncü taraf geliştiricilerin elinden çıkan pek çok farklı uygulama da kullanıcıların sürekli sağlık takibi yapmasını sağlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim