Anlık Bildirim

Apple Watch Series 9'un yeni özelliği güncellemeyle gelecek

iPhone 15 ve 15 Pro ile birlikte tanıtılan Apple Watch Series 9, çift dokunmaya dayalı yeni bir özellik sunuyor. Ancak, Apple, saatin öne çıkan özelliğini güncelleme ile sunacak.
apple watch series 9 çift dokunuş hareketi güncelleme Tam Boyutta Gör
Yeni Apple Watch Series 9, çift dokunuş hareketi, daha parlak ekranı, sağlık verilerine erişip kaydedebilen daha hızlı Siri, iPhone için tam konum bulma gibi bir dizi yeni özellikle geliyor. Ancak, Apple’ın Wonderlust etkinliğinde en çok üzerinde durduğu özellik olan çift dokunuş (double tap), başlangıçta sunulmayacak.

Çift dokunuş özelliği önümüzdeki ay güncellemeyle gelecek

Apple Watch 9’da çift dokunuş hareketiyle ekrana dokunmadan, yalnızca tek elinizi kullanarak saati kontrol edebiliyorsunuz. İşaret ve başparmağınızı birbirine iki kez dokundurduğunuzda saatte en çok kullanılan işlemlerden birçoğunu hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

Double tap hareketini bir uygulamanın birincil işlevini kontrol etmek, sayacı durdurmak, müzik çalıp durdurmak, alarmı ertelemek, aramaları yanıtlamak ve sonlandırmak, saat kadranında akıllı gruplamayı başlatmak, widgetlar arasında kaydırmak gibi işlemler için kullanabilirsiniz.

Yeni Apple Watch'lar ne zaman çıkacak?

Çift dokunma, Apple Watch Ultra 2 ve Watch Series 9'un birkaç yeni özelliğinden biri. Yeni Apple Watch modelleri Türkiye’de 22 Eylül’de ön siparişe açılacak, 29 Eylül’de de satışa çıkacak. Ancak, Apple, bu özelliği önümüzdeki ay içinde yazılım güncellemesi olarak kullanıma sunacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim