Anlık Bildirim

Apple Car'ın yeni tasarım detayları ortaya çıktı

Apple'ın merakla beklenen elektrikli otomobil projesinden yeni detaylar paylaşıldı. Yeni otomobilin direksiyon ve pedallar olmadan tam otonom bir araç olarak piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Appler Car'ın yeni tasarım detayları ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Cuppertino merkezli teknoloji devi Apple'ın bir otomobil projesi üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü uzun zamandır biliniyor. Paylaşılan farklı sızıntıların ardından şimdi de aracın tasarım detayları ortaya çıktı. 

Tam otonom sürüşe sahip olacak

The Information gazetesinden Wayne Ma, Apple Car'ın en son tasarımının yolcular arasında daha kolay iletişim kurulmasına fırsat tanıyacak birbirine bakan dört adet koltuk içerdiğini söyledi. Ayrıca Apple’ın otomatik olarak yükseltilen ve kullanılmadığında alçalan bir bagaj tasarımı üzerinde denemeler gerçekleştirdiği ve otomobil koltuklarının arkasında yukarı ve aşağı ayarlanabilen devasa ekranlar bulunabileceği de paylaşılan detaylar arasında yer alıyor.

Bilindiği üzere tam otonom sürüş desteğine sahip otomobillerin güvenlik için kontrolü insanlara bırakabilmesi gerekiyor ve bu süreç uzun bir deneme aşamasından geçmek zorunda. Apple'ın direksiyon ve fren pedalları olmayan araçların tanıtılması için Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'nden onay almayı umduğunu bildiren Wayne Ma, Apple proje ekibinin sürücüsüz bir araçla denemelere başladığını bildirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6263 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple car, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim