Anlık Bildirim

ARK Invest, 21 milyon dolarlık Coinbase hissesi satın aldı

ABD'nin en büyük kripto para borsalarından Coinbase'in hızlı büyümesi düşüşe geçti. Bu durum hisse fiyatlarına da düşüş olarak yansıtı. Yatırım şirketi Ark Invest, Coinbase hissesi satın aldı.

ARK Invest, 21 milyon dolarlık Coinbase hissesi satın aldı Tam Boyutta Gör

ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, her ne kadar 2022’nin başında hızlı bir büyüme yaşasa da yaşanan piyasa çöküşünde pek iyi günceler yaşamadı. 

İşe alımları durduran borsa, hisseleri konusunda da oldukça kritik düşüşler yaşadı. Hisselerin düşüşünü fırsat bile Ark Invest ise hisse alımlarına devam ediyor. Yakın zamanda hisselerinin düşmesi nedeniyle Coinbase’in 546.579 hissesini satın alan şirket, hisselerini yavaş yavaş artırmaya devam ediyor.

Kripto piyasasında son dönemde oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. Bu durumu fırsata çeviren bazı şirketler hisse satın alarak, sektörde devamlılık sağlamayı planlıyor. Son olarak çıkan haberlere göre; ARK Invest, kripto piyasadaki hareketli döneme rağmen 21 milyon dolarlık Coinbase hissesi satın aldığını açıkladı.

Ağustos ayında, ARK’nın Baş Yatırım Sorumlusu Cathie Wood, kripto borsasına yönelik bir SEC soruşturması nedeniyle fonun Coinbase’deki varlıklarını azalttığını söylemişti. Son olarak ARK’nın 7,7 milyon COIN hissesine sahip olduğunu ve geçtiğimiz yıl boyunca holdinglerine yaklaşık 2 milyon hisse ekledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim