Anlık Bildirim

Artık Samsung Galaxy S23 serisini iPhone'unuzdan deneyimlemeniz mümkün

iPhone'larda Samsung Galaxy cihazlarını deneyimlemeyi sağlayan Try Galaxy uygulamasına gelen yeni güncelleme sayesinde artık Galaxy S23 serisini de deneyimlemeniz mümkün.
Artık Samsung Galaxy S23'ü iPhone'unuzdan deneyimlemeniz mümkün Tam Boyutta Gör
Samsung'un Try Galaxy uygulaması, iPhone cihazlarda Galaxy cihazları deneyimleme imkanı sunmakta. Bu uygulama, Galaxy cihazlara sahip olma deneyiminin nasıl olacağını test etmek için iPhone'lara sunulmuştur. Samsung'un bugün uygulamaya sunduğu güncelleme ile yeni bir Galaxy cihazını da iPhone'unuzda denemeniz mümkün. 

Samsung, Try Galaxy uygulaması ile iPhone kullanıcılıarını kendisine çekmeye çalışıyor

Bugün itibariyle Try Galaxy'e gelen güncellemeyle, Android 13'ün yanı sıra Galaxy S23 serisini ve Samsung'un One UI 5.1 dış görünümünün yeni özelliklerini iPhone'unuzda test etmeniz mümkün. Uygulama canlı ve net gece çekimlerini sağlayan sinematik Nightografi ve dönüştürücü yapay zekaya sahip kamera da dahil olmak üzere bir Galaxy cihazında bulunan uygulamaları ve özellikleri iPhone'unuza sunar. Ayrıca Photo Remaster gibi uygulama içi düzenleme araçlarını da test etmeniz mümkün.

Artık Samsung Galaxy S23'ü iPhone'unuzdan deneyimlemeniz mümkün Tam Boyutta Gör
Şimdilik, Arapça, Endonezce, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca, Portekizce, İspanyolca, İsveççe ve Vietnamca dillerini destekleyen uygulama  ile ilgili açıklama yapan Samsung Electronics Başkan Yardımcısı Sonia Chang, "Halihazırda Samsung kullanıcısı olmayan kişilere, en iyi ve en yeni Galaxy deneyimleriyle neyin mümkün olduğunu keşfetme fırsatı vermeye kararlıyız." dedi. iPhone'unuzda Galaxy cihazlarını deneyimlemek istiyorsanız buradan Try Galaxy uygulamasına erişebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5414 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s23 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim