Anlık Bildirim

Asus ve Acer monitörler Xbox için geliyor

ASUS ROG Strix Xbox ve Acer Xbox Edition oyuncu monitörleri HDMI 2.1 teknolojisi üzerinden 120Hz tazeleme hızı ile FreeSync Premium Pro özelliklerini sunuyor.

ASUS ROG Strix Xbox ve Acer Xbox Edition monitörleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Designed for Xbox programını monitörlere genişletmesinin ardından üreticiler de ilk ürünlerini duyurmaya başladı. Philips sektörün ilki ünvanını alırken Asus ve Acer de onu takip ediyor. 

ASUS ROG Strix Xbox ve Acer Xbox Edition

Philips Momentum program içerisindeki en üst seviye monitör olma özelliğine sahip. Asus ve Acer ise biraz daha maliyete odaklanan oyuncular için yoğun Xbox tecrübesi sunmayı amaçlıyor. 

ASUS ROG Strix Xbox oyuncu monitörü 43 inçlik 4K çözünürlükte panel kullanıyor. Panel hareketli nesnelerde 1ms tepki süresine sahip. DCI-P3 renk gamının yüzde 90’ını kapsayan monitör HDMI 2.1 ile 120Hz görüntü alabiliyor. DisplayHDR 1000 sertifikası bulunan monitör FreeSync Premium Pro ile gecikmeleri de en aza indiriyor. ASUS ROG Strix Xbox oyuncu monitörü 1399$ üzerinden satılacak.

ASUS ROG Strix Xbox ve Acer Xbox Edition monitörleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Acer Xbox Edition ise 28 inçlik 4K ekrana sahip. DisplayHDR 400 sertifikası olan monitörün diğer ekran özellikleri Asus ile aynı. FreeSync Premium Pro ile desteklenen monitör gözleri de koruyor. KVM anahtarı ile farklı cihazlar arasında fare ve klavyeyi değiştirebilirsiniz. Bu cihaz da 950$ üzerinden satılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim