Anlık Bildirim

Asus, Zenfone iddiasını yalanladı: Seri devam edecek

Asus, organizasyonel yeniden yapılanma nedeniyle Zenfone serisini iptal edeceğine yönelik haberlere açıklık getirdi. Şirket Zenfone ve ROG Phone serisine devam edecek.
Asus, Zenfone iddiasını yalanladı: Seri devam edecek Tam Boyutta Gör
Bildiğiniz gibi Asus, uzun bir süredir ROG ve Zenfone serisi adı altında akıllı telefonlar ile karşımıza çıkıyor. Bu noktada ROG serisi cihazlar üst kademede yer alırken, Zenfone serisinin daha çok orta seviye modellerden oluştuğunu görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde ise tayvanlı şirket, Zenfone serisini rafa kaldıracağına yönelik iddialar ile ses getirmişti. An itibarıyla Asus, bu söylentilere yanıt verdi.

Zenfone serisi devam edecek

Bilmeyenler için Tayvan'dan gelen son raporlar, Asus'un organizasyonel yeniden yapılanma nedeniyle Zenfone bölümünü kapattığını ve bu bölümün çalışanalrının ROG Phone tarafına (oyun telefonu bölümü) kaydırdığını öne sürmüştü. Ayrıca Çin ve Tayvan'daki PC departmanı çalışan sayısını da azaltacağı söylendi. Bugün yapılan resmi açıklamada ise Asus;

Zenfone 10’un serinin son modeli olacağı veya Zenfone ürün bölümünün kapatılacağı yönündeki söylentiler doğru değil. Telefon sektöründeki iki ana ürün grubumuz olan ROG Phone ve Zenfone yoluna devam edecek. Asus olarak akıllı telefon bölümümüze ve müşterilerimize güçlü bir bağlılığımız var. Lütfen 2024 ürün serilerimiz için bizi izlemeye devam edin. dedi

Tayvanlı dev, Zenfone serisinin durdurulmayacağına dair garanti vermiş olsa da, PC departmanındaki işten çıkarmalar hakkında yorumda bulunmadı. Ayrıca şirketin son kazanç raporları, dört yıldan bu yana ilk çeyrek zararını ortaya koyuyor. Bu nedenle yeniden yapılandırma kararının şaşırtıcı olmadığını belirtelim. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim