Anlık Bildirim

Atari VCS konsoluna Google Workspace desteği

Atari VCS konsolu yeni Google Workspace entegrasyonu sayesinde USB işletim sistemlerine gerek kalmadan ofis uygulamalarını rahatça kullanabilmenize olanak tanıyor.

Atari VCS ofise giriyor Tam Boyutta Gör

Stok sıkıntılarının yaşandığı bir dönemde pazara giriş yapan Atari VCS konsolu sadece oyunculara hitap etmiyor. Firma ofis uygulamaları ile de gündelik kullanıcıları kazanmaya çalışıyor. 

Atari VCS gündelik kullanıma odaklanıyor

Chrome tarayıcısını dahili olarak barındıran ilk oyun konsolu olma özelliğine sahip Atari VCS bunu avantaja çevirmek niyetinde. Google Workdspace entegrasyonu ile artık gündelik işlerinizi de yapacak. 

Bir nevi Chrome OS cihazı gibi düşünebileceğimiz Atari VCS, Chrome tarayıcısı üzerinden ofis uygulamalara erişebilmenizi mümkün hale getiriyor. Böylece evinizde internet odaklı bir mini PC ortaya çıkıyor. 

Gamil, Ajanda, Dokümanlar, Sohbet, Formlar, Keep, Jamboard gibi pek çok uygulama Atari VCS kontrol paneli üzerinden erişilebilir olacak. Klavye ve fare bağlayarak uygulamaları kullanabileceksiniz. Normalde USB üzerinden farklı işletim sistemleri çalıştırılarak verimlilik uygulamalarına ulaşılabiliyordu. Ayrıca konsolda video içerik uygulamaları da mevcut. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim