Anlık Bildirim

Ayaneo, katlanır ekranlı iki el konsolu duyurdu: Ayaneo Flip KB ve Ayaneo Flip DS

Ayaneo, el konsollarına bir yenisini daha ekledi. Ayaneo Flip isimli katlanır ekranlı oyun konsolunu duyurdu. Flip KB ve Flip DS isimli iki versiyonu bulunan cihazın özellikleri neler?
Ayaneo, katlanır ekranlı iki el konsolu duyurdu: Ayaneo Flip Tam Boyutta Gör
Ayaneo, el konsollarına bir yenisini daha ekledi. Ayaneo Flip isimli katlanır ekranlı oyun konsolunu duyurdu. 7 inç büyüklüğünde 1080p IPS ekrana sahip konsol 120 Hz yenileme hızıyla dikkat çekiyor. Cihazın entegre Radeon 780m grafik işlemcili iki Ryzen 7 APU seçeneği bulunuyor. 

AYA Neo Flip iki farklı modele sahip: Neo Flip KB ve Neo Flip DS. KB versiyonu orta kısımda klavye barındırırken, DS versiyonunda ortada küçük bir ekran yer alıyor. Bu ekran ile uygulama ve oyun başlatılabiliyor, performans izlenebiliyor, hatta sohbet penceresi olarak kullanılabiliyor.

Ayaneo, katlanır ekranlı iki el konsolu duyurdu: Ayaneo Flip Tam Boyutta Gör
Cihazın tüm teknik özellikleri belli olmasa da, çift analog kumanda, D-Pad, aksiyon tuşları ve muhtemelen optik dokunmatik sensör ve parmak izi okuyucu bulunuyor. Ayaneo cihazın fiyatı hakkında da bilgi vermedi henüz ancak yakın zamanda tüm detaylar ortaya çıkacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim