Anlık Bildirim

İnsansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'dan yeni fotoğraf paylaşıldı

Bayraktar TB2 ve Bayraktar Akıncı'ya göre çok daha büyük boyutları ve daha yüksek hızıyla öne çıkacak Bayraktar Kızılelma insansız savaş uçağının geliştirme çalışmalarından yeni fotoğraf paylaşıldı.

Bayraktar Kızılelma'dan yeni fotoğraf Tam Boyutta Gör

Baykar tarafından geliştirilen Türkiye’nin ilk insansız savaş uçağı Kızılelma’nın prototipinin geliştirilme çalışmalarından yeni görüntü paylaşıldı. Kızılelma’nın kanatları takıldı.

Baykar’ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Bayraktar Kızılelma kanatlandı.” ifadesi kullanıldı. Paylaşılan fotoğraflarda Bayraktar Kızılelma’nın yanında Bayraktar TB2 ve ailenin diğer üyeleri de görülüyor. Bayraktar TB2 ile kıyaslandığı zaman Bayraktar Kızılelma’nın dev boyutları ortaya çıkıyor.

Bayraktar Kızılelma 2023'te uçacak

Bayraktar Kızılelma’ya proje aşamasındayken Muharip İnsansız Uçak Sistemi (MİUS) adı verilmişti. Yeni adıyla Bayraktar Kızılelma, tamamen insansız yapıya sahip olacak ve ses hızına yakın bir sürate ulaşabilecek. İlk test uçuşunu 2023 yılında yapması hedefleniyor.

Bayraktar Kızılelma'dan yeni fotoğraf Tam Boyutta Gör

Faydalı yük kapasitesinin 1,5 tona yakın olması planlanıyor. Radarda daha az görünür olabilmesi için mühimmatlar gövde içerisine saklanabilecek. TCG Anadolu amfibi çıkarma gemisinden iniş kalkış yapabilecek. Ukrayna menşeli Ivchenko Progress ve Motor Sich'in birlikte ürettiği AI-322F motoru kullanılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9916 kez okundu.
30 kişi, toplam 32 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
baykar, bayraktar kızılelma ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim