Anlık Bildirim

Bazı Apple Watch'larda "Ghost Touch" sorunu ortaya çıktı

Bazı Apple Watch Series 9 ve Apple Watch Ultra 2 kullanıcıları ghost touch sorunuyla karşı karşıya. Apple, Watch'ların ekranını etkileyen dokunmayla ilgili sorunu araştırıyor.
apple watch series 9 & watch 2 ultra ekran sorunu ghost touch Tam Boyutta Gör
Bazı Apple Watch 9 ve Watch Ultra 2 kullanıcıları, saatin ekranında hatalı dokunuşlar yaşadıklarını bildirmeye başladı. Apple, sorunu ghost touch olarak tanımlıyor.

Apple'dan açıklama

Apple’a göre sorun, etkilenen Apple Watch modellerinde ekranın garip biçimde hareket etmesine veya herhangi bir kullanıcı etkileşimi olmadan beklenmedik davranışlar sergilemesine neden olabiliyor. Sorunun ayrıca Apple Watch’un kendiliğinden telefon araması gerçekleştirmesine ve kullanıcının şifresini girmesini engellemesine neden olabileceği belirtildi.

Güncelleme gelecek

Apple, sorunun ne derece yaygın olduğunu veya sorunu çözecek güncellemenin ne zaman sunulacağını söylemedi. Apple, kullanıcıların Apple Watch yazılımını güncel tutmalarını, onarım için saatlerini götürmemelerini tavsiye ediyor. Şu anda Apple’ın önerdiği şekilde kullanıcıların tek yapabileceği saati yeniden başlatmaya zorlamak. Bu işlem, Apple logosu çıkana kadar Digital Crown ve yan düğmeye 10 saniye kadar aynı anda basılı tutarak gerçekleştiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim