Anlık Bildirim

iOS 17.3.1, iPhone'ların klavyesindeki önemli bir hatayı düzeltiyor

Apple'ın Çalınan Aygıt Koruması özelliğini getiren iOS 17.3 güncellemesinin ardından  iOS 17.3.1'i yayınlayacağı söyleniyordu. iOS 17.3.1 yayınlandı. Peki, yenilik var mı?
apple ios 17.3.1 güncellemesini yayınlandı iphone yenilikler neler Tam Boyutta Gör
Apple’ın iOS 17.3.1 güncellemesini yayınlayacağı biliniyordu ancak ne zaman yayınlanacağı ve neler getireceği belirsizdi. iPhone’ların klavyesindeki önemli bir hatayı düzelten iOS 17.3.1 güncelemesi 8 Şubat’ta yayınlandı.

iOS 17.3.1, yazarken metnin beklenmedik şekilde kopyalanmasına veya üst üste gelmesine neden olabilen bir hatayı düzeltiyor. Apple, sürüm notlarında açıkça belirtmese de yeni iOS 17.3 sürümünde başka hataların da giderildiğini söylüyor. Örneğin; bazı kullanıcıların yaşadığı pil tüketimi sorunu iOS 17.3.1 ile düzelmiş olabilir. Tabii ki bir güvenlik açığı da kapatılmış olabilir.

iOS 17.4 ne zaman yayınlanacak?

Apple, beta programına kayıtlı olanlar için iOS 17.4 güncellemelerini sunmaya devam ediyor. Son olarak, iOS 17.4 beta 2 yayınlandı. Mart ayında tüm uyumlu iPhone’lara gelmesi beklenen iOS 17.4, özellikle AB’deki kullanıcılar için önemli yenilikler getiriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim