Anlık Bildirim

Beşiktaş fan token (BJK) satışa sunuluyor

Beşiktaş Jimnastik Kulübü ve Paribu iş birliğiyle Beşiktaş fan token projesi hayata geçiriliyor. Beşiktaş fan token (BJK) ön satış tarihi açıklandı.                
Beşiktaş fan token (BJK) satışa sunuluyor Tam Boyutta Gör
Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor’unardından Beşiktaş da fan token çıkarıyor. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün fan tokeni için Paribu ile iş birliği yapıldı. Beşiktaş Token (BJK), 26 Eylül’de Paribu’da ön sipariş sunulacak.

Fan token sayesinde taraftarlar kulüplerine doğrudan katkıda bulunma olanağı elde edecek. Taraftarlara tesis ve stat turlarına erişim, buralardaki etkinliklere katılım gibi çeşitli ayrıcalıklar sunulacak. Beşiktaş Token (BJK) sahipleri, çeşitli etkinliklerde futbolcularla tanışma fırsatı elde edilecek.

Beşiktaş Token (BJK) fiyatı ne kadar?

Beşiktaş Fan Token için kilitli 25 TL ve kilitsiz 50 TL olmak üzere iki seçenek sunuluyor. Kilitsiz tokenler için herhangi bir süre sınırı bulunmazken, kilitli tokenler 7 ay sonra satılabilecek.

Beşiktaş Token nasıl alınabilecek?

Paribu’da hesabı bulunan kullanıcılar, hesabındaki TL bakiyesi yeterli olduğu takdirde 26 Eylül itibarıyla Paribu uygulmaası ve https://www.paribu.com/besiktas-token web sayfasından Beşiktaş Token için talep oluşturabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim