Anlık Bildirim

Bethesda tarihinde bir ilki yaşıyor: Starfield, 10 milyon oyuncuyu geçti!

Xbox ve Bethesda Game Studio'nun yeni RPG oyunu Starfield, harika bir başlangıç yaptı. Çıkışından yalnızca iki hafta sonra 10 milyon oyuncu sınırını geçti.      
bethesda starfield 10 milyon oyuncuyu geçti Tam Boyutta Gör
Starfield, geliştiricinin astronomik bir sayı olarak adlandırdığı 10 milyon oyuncu sınırını geçti. Geliştirici, Twitter (X) üzerinden Bethesda tarihindeki en büyük açılışı gerçekleştiren 10 milyondan fazla oyuncu teşekkür mesajını iletti.

Starfield, 8 Eylül’de altı milyon oyuncuyu geçmişti. Xbox’ın başındaki isim Phil Spencer da çıkış gününde eşzamanlı oyuncu sayısının bir milyonu aştığını duyurmuştu. 6 Eylül’de PC ve Xbox konsolları için çıkan oyun, şu anda 10 milyon oyuncuya ulaşmış durumda ancak bu rakam tüm platformları mı kapsıyor belli değil. Oyuncuların oyunun hangi sürümünü oynadıkları da açıklanmadı.

[bkzdh=168775

Starfield, Steam’in global en çok oynanan ve en çok satanlar listesinde kalmaya devam ediyor. Bu arada oyun için en az bir büyük genişletme doğrulandı ancak detaylar belli değil. Bethesda’nın uzun güncelleme sözü de var. Tüm platformlarda resmî modlama desteği de 2024 başlarında gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim