Anlık Bildirim

Bethesda yönetmeni The Elder Scrolls 6'nın Xbox'a özel bir oyun olacağına çok inanmıyor

Microsoft'un, son dönemin popüler şirketlerinden Bethesda'yı satın alması ile birlikte tüm oyuncular Bethesda oyunlarının PlayStation'a gelip gelmeyeceğini merak ediyor.

Bethesda yönetmeni The Elder Scrolls 6'nın Xbox'a özel bir oyun olacağına çok inanmıyor Tam Boyutta Gör

Yeni nesil konsolların çıkışına çok az bir süre kaldı ve şirketlerin, konsolların çıkışından önce girdiği rekabet gerçekten çok ilginç. Özellikle Xbox tarafında oldukça ciddi adımlar atılıyor ve bu adımların da sanırım en başında Bethesda'yı satın alması geliyor.

Microsoft'un Bethesda'yı satın almasında bu yana da çoğu oyuncunun kafasında tek bir soru var: Bethesda oyunları Xbox özel mi olacak? Bethesda oyunları arasında en çok merak edilen oyun da sanırım The Elder Scrolls VI. Bu soru işareti ile ilgili hala resmi açıklama yok.

Bethesda'nın yapımcısı, yönetmeni ve oyun tasarımcısı olan Todd Howard ise geçtiğimiz gün konu ile ilgili bir açıklamada bulundu. Todd Howard, The Elder Scrolls VI'nın sadece Xbox ailesine geleceğine inanmanın biraz zor olduğunu söyledi. 

The Elder Scrolls VI'nın çıkış tarihi veya çıkış platformları hala bilinmiyor. Şu ana kadar oyunla ilgili sadece bir teaser paylaşıldı. Peki sizce The Elder Scrolls VI, Xbox'a özel bir oyun olur mu? Elbette PC'yi dışarda tutarak soruyoruz çünkü her ihtimalde de PC'ye gelecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7275 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tes 6, the elder scrolls 6 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim