Anlık Bildirim

Binance'in NFT platformu için seçtiği sanatçılar arasında Türkler de var

Binance NFT platformu 24 Haziran'da açılıyor. Açılışta 100 adet içerik üreticinin eserleri sergilenecek. Bu üreticiler arasında 3 adet Türk yer alıyor.

Binance'in NFT platformu için seçtiği sanatçılar arasında Türkler de var Tam Boyutta Gör

Kripto borsası Binance bugün, borsanın yaklaşmakta olan NFT pazarının lansmanı sırasında NFT sanat eserlerini sergileyecek 100 içerik üreticiyi duyurdu. Bu NFT sanatçıları arasında Türkiye'den Hamza Kırbaş ve soyismi açıklanmayan Emre ve Çağatay isminde iki sanatçı dahil olmak üzere üç adet NFT sanatçısı yer alıyor.

24 Haziran'da pazaryeri açıldıktan sonra, ilk hafta yalnızca bu seçilen sanatçılar sanat eserlerini satabilecekler. Binance hesabı olan herkes ise, NFT satın almak ve yeniden satmak için pazara erişebilecek.

100 içerik üreticiden biri olan dövme sanatçısı Johnny Gloom, “NFT'ler, sanatçıların çalışmalarını güvence altına almasına yardımcı oluyor ve başlangıçta hangi ortamla çalışıyorlarsa çalışsınlar onlara yeni yaratıcı bakış açıları sunuyor. Binance NFT ile çalışmaktan memnunum." diyerek sözlerine şunları ekledi:

"Aslında somut dünyada ve insanların bedenleri üzerinde çalışan bir dövme sanatçısı olarak işimi dijital bir şekilde sunmak çok ilginç bir deneyim oldu."

Borsa, Nisan ayı sonlarında Binance NFT pazarını duyurdu. Platformun ticaret ve premium etkinlikler olmak üzere iki ana özelliğe sahip olacağını söyledi. İçerik oluşturucuların çalışmalarını sergilemelerini ve açık artırmayla satmalarını sağlayacak. Binance etkinlikler sırasında elde edilen kârın %10'unu alacağını ve geri kalanının yaratıcılara verileceğini söyledi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim