Anlık Bildirim

Binance, KyberSwap'in hacklenmesi hakkında şüphelileri tespit etmeye başladı

Binance, geçtiğimiz gün gerçekleşen KyberSwap'ın hacklenmesi hakkında şüphelileri araştırmaya başladı. Binance CEO'su şüphelilerin tespit edilmeye başlandığını duyurdu.

Binance, KyberSwap'in hacklenmesi hakkında iki şüpheli belirledi Tam Boyutta Gör

KyberSwap yayımladığı blog gönderisinde kullanıcı fonlarında 265.000 dolarlık bir hırsızlığın gerçekleştiğini açıklamıştı. KyberSwap, saldırıdan etkilenen kullanıcıların fonlarını telafi edeceğini ve saldırganın fonları iade etmesi durumunda yüzde 15 ödül verileceğini açıkladı. Bunun üzerine kripto para borsası Binance’in güvenlik ekibi, KyberSwap hack’i için iki şüpheli belirledi. 

Geçtiğimiz günlerde KyberSwap hacklendiğini duyurmuştu. Şirket yaptığı duyuruda çalınan kripto varlıkların iade edilmesi durumunda yüzde 15 ödül verileceğini  de açıklamıştı. 

Konu ile ilgili gelişmeler yaşanmaya devam ederken, Binance’in güvenlik ekibi, KyberSwap’ta 265.000 dolarlık soygunu düzenlemekten sorumlu olabilecek iki şüpheli belirledi.

Söz konusu açıklama kripto para borsası KyberSwap konu ile ilgili olarak resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

“Binance güvenlik ekibi, dünkü KyberSwap hack’i için iki şüpheli belirledi. İstihbaratı Kyber ekibine sağladık ve kolluk kuvvetleri ile koordinasyon halindeyiz”

Binance ayrıca, her iki taraftan da bilgisayar korsanlarını köşeye sıkıştırmaya devam ederken kolluk kuvvetleriyle birlikte halinde çalışıyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim