Anlık Bildirim

BinBin kullanıcılarına ücretsiz sigorta yapacak

Elektrikli scooter kiralama platformu BinBin, kullanıcılarını Oyak Grup Sigorta iş birliği ile sigortalayacak. Haftalık veya aylık Bin Pass aboneleri bu hizmetten ücretsiz olarak yararlanabilecek.

BinBin kullanıcılarına ücretsiz sigorta yapacak Tam Boyutta Gör

Elektrikli scooter kiralama platformu BinBin, Oyak Grup Sigorta ile iş birliği yaptı. Müşteriler Oyak Grup Sigorta ile sigortalanacak.

BinBin’den yapılan açıklamaya göre haftalık veya aylık BinPass abonesi kullanıcılar ücretsiz olarak sigorta hizmetinden faydalanacak. Sigorta sayesinde kullanıcılar, karşılaşabilecekleri olumsuz durumlara karşı güvence altına alınacak.

Yen iş birliği hakkında konuşan BinBin CEO’su Kadir Abdik, “Sektörünün öncüsü Oyak Grup Sigorta’nın değerli iş ortaklığı ile kullanıcılarımıza ekstra güvenli sürüş deneyiminin kapılarını açan yeni hizmetimizi başlatıyoruz. Kullanıcılarımız bu hizmet kapsamında hem kendilerinin hem de trafikteki diğer kişilerin güvenliğini ekstra güvenceye alabilecek.” dedi.

BinBin hangi şehirlerde hizmet veriyor?

BinBin ülkemizde İstanbul, İzmir, Konya, Kayseri, Antalya, Eskişehir, Samsun, Adana, Kocaeli, Bursa, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Uşak, Sakarya şehirlerinde hizmet veriyor. Yurt dışında ise Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hırvatistan’da faaliyet gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim