Anlık Bildirim

BiP Acil Durum Butonu’na kayıtlı kullanıcı sayısı 2 milyonu aştı

İletişim uygulaması BiP, sahip olduğu ekstralarla tanınan bir hizmet ve bunlardan en önemlisi şüphesiz acil durum butonu. Bu özellik sayesinde afetler ya da diğer durumlarda yardım istemek daha kolay.

BiP Acil Durum Butonu’na kayıtlı kullanıcı sayısı 2 milyonu aştı Tam Boyutta Gör

Turkcell tarafından sunulan BiP iletişim uygulaması, sahip olduğu acil durum çağrı fonksiyonunu geliştirmenin karşılığını alıyor. Özellik, şimdiden 2 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. 

Acil Durum Butonu ile önceden belirlenen kişilere konum ve tehlikede olduğunu bildiren mesajların gönderilmesi dışında internet bağlantısı yokken bile çevreye yardım çağrısı yapılabiliyor. Bu işlev, Bluetooth bağlantısını kullanarak diğer BiP’lilere bağlanarak çalışıyor. Uygulama ayrıca butonun arkasındaki ekranda 112 Acil Servis, 155 Polis ve 184 SABİM hatlarına tek tuşla ulaşım sağlıyor.

Uygulama internet olmaması ve çevrede BiP kullanıcısı bulunmaması durumunda ise yüksek ses çıkararak yardım isteme fonksiyonuna sahip. Turkcell yetkililerinin konuyla ilgili olarak yaptıkları yorumlar, uygulamadaki acil durum fonksiyonlarının ana hedefinin deprem gibi doğal afetlerde ulaşım sağlamak ve arama kurtarma faaliyetlerini kolaylaştırmak olduğunu belirtiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim