Anlık Bildirim

Bitcoin milyarderleri erimeye devam ediyor

Kripto para piyasasını neredeyse yarı yarıyadan daha fazla eriten büyük düşüş sonrasında bu yolda dolar milyarderi olan zenginler de yavaş yavaş erimeye başladı. 

Bitcoin

Geçen yıl kripto para piyasasının yükselişi ile servetine servet katan Bitcoin milyarderleri büyük düşüş süreci ile birlikte adeta dibe vurdu. Elbette halen zenginler ancak kayıpları devasa miktarlara ulaşıyor.

Bitcoin milyarderleri kayıpta

FED baskısı ve projelerin çöküşü ile 20 bin dolar seviyesini zorlayan Bitcoin peşinden tüm piyasayı sürükledi. Kripto varlıkları ile dolar milyarderleri arasına giren borsa sahipleri de aynı oranda kayıplar yaşandı.

Bloomberg tarafından yapılan araştırmaya göre bu hafta itibariyle en büyük düşüşü Binance patronu Changpeng Zhao yaşadı. Ünlü ismin 95 milyar dolarlık servetinden sadece 10.2 milyar dolar kalmış durumda.

FTX patronu ve bazı çöküş skandallarının arkasındaki isim olduğu iddia edilen Samuel Bankman-Fried neredeyse yarı yarıya erimiş ve 8.9 milyar dolara gerilemiş. Coinbase patronu Brian Armstrong ise yaklaşık 6 kat kayıpla 2.1 milyar dolara düşmüş. MicroStrategy şirketinin de 1 milyar dolara yakın kaybı olduğu dile getiriliyor. Diğer zenginlerin varlıkları nispeten daha az düşüş yaşamış ancak küresel enflasyon, FED toplantısı gibi sebeplerle piyasa halen düzelebilmiş değil. Bu bakımdan düşüş daha da derinleşebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4235 kez okundu.
16 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Binance ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim