Anlık Bildirim

Black Panther'in ülkesi Wakanda'ya odaklanacak olan yeni Marvel dizisi duyuruldu

Black Panther'in yaşadığı krallık olan Wakanda Krallığı'na odaklanacak olan yeni Marvel dizisi duyuruldu. Dizinin başında Black Panther'in yönetmeni bulunuyor.

Black Panther'in ülkesi Wakanda'ya odaklanacak olan yeni Marvel dizisi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Disney+'ın yayınlanması ile birçok Marvel dizisi duyuran Disney, bu dizilerin arasına yeni bir dizi daha ekledi. Geçtiğimiz saatlerde bir Marvel dizisi daha duyuruldu.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan duyuruya göre Black Panther filminin yönetmeni Ryan Coogler, Wakanda'ya odaklanacak olan bir dizi geliştirecek. Bu Wakanda isimli yeni yapım, Ryan Coogler'ın Proximity Media ile yaptığı 5 yıllık anlaşmanın bir parçası olacak.

Ne yazık ki şu an için bir detay verilmedi. Sadece Wakanda'ya odaklanacağı ve dizinin başındaki ismin Ryan Coogler olacağı biliniyor. Ayrıca dizi Disney+'ta yayınlanacak. Son olarak Zinzi Coogler, Sev Ohanian, Ludwig Göransson, Archie Davis ve Peter Nicks gibi isimler de Proximity Media anlaşmasına dahil.

Black Panther 2, 7 Temmuz 2022'de vizyona girecek. ise 7 Temmuz 2022'de vizyona girecek. Chadwick Boseman'ın ölümünün ardından nasıl bir yol izlenecek büyük merak konusu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim