Anlık Bildirim

BMW modellerine Android Auto desteği geliyor

Alman otomotiv devi BMW uzun bir süredir müşterileri tarafından beklenen Android Auto desteğini otomobillerine getirmeye hazırlanıyor. Yapılan açıklamaya göre bu özellik 2020 yılında kullanılabilecek.

BMW modellerine Android Auto desteği geliyor Tam Boyutta Gör

Dünyanın en büyük otomotiv şirketlerinden BMW'nin otomobil modellerinde Apple Car Play entegrasyonu mevcut. Gelen haberlere göre de şirket 2020 yılında Android Auto desteği de sağlamaya başlayacak.

Belirli modellerde çalışacak

BMW sahipleri için sevindirici olan bu gelişme için 2020 yılının Temmuz ayına işaret ediliyor. Şirketin henüz yeni duyurduğu Android Auto entegrasyonunun kablosuz bir şekilde gerçekleştirileceğini açıklarken sistemin çalışması için akıllı telefonunuzu otomobilinize kablo ile takmanızın gerekmeyeceğini belirtelim.

BMW modellerine Android Auto desteği geliyor Tam Boyutta Gör

Şirket sadece iDrive 7.0 yazılımı ve Live Cockpit Professional donanımına sahip olan araçların Android Auto entegrasyonuna sahip olacağını açıkladı. Bir başka deyişle 3/5/7/8 serisi sedan otomobiller veya 2019/2020 model X serisi SUV araçlar Android Auto entegrasyonunu gerçekleştirebilecek. Şirketin daha eski modelleri için kablolu destek sunup sunmayacağı ise şimdilik belli değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim