Anlık Bildirim

Usain Bolt’un girişimi battı, elektrikli bisikletleri kaderine terk edildi

Usain Bolt ortaklığında kurulan Bolt Mobility başladığı gibi finansal yönetimini devam ettiremeyince bazı şehirlerde yasaklandı. Elektrikli bisikletler yollarda kaldı.

Bolt Mobility Tam Boyutta Gör

Dünyanın en hızlı adamı olarak gösterilen olimpiyat şampiyonu Usain Bolt ortaklığında kurulan Bolt Mobility girişimi, elektrikli bisiklet paylaşımı ile ABD’de büyüyen pazardan pay almayı amaçlıyordu. Ne var ki işler istendiği gibi gitmedi.

Bolt Mobility battı

2020 başlarında ABD’nin nispeten küçük şehirlerinde paylaşım faaliyetlerine başlayan Bolt Mobility; Gotcha ve OjO Electric markalarını işleten Last Mile Holdings şirketini satın alarak 48 şehre daha açılmıştı.

Ne var ki yüksek kullanım ve sigorta ücretleri nedeniyle bazı şehirlerde faaliyet izni iptal edildi. Kötü giden işler sonrasında Bolt Mobility diğer şehirlerdeki faaliyetlerini de askıya aldı. Yüzlerce bisiklet yollarda kalırken şirkete hiç bir şekilde ulaşılamadığı ifade edildi.

Geride büyük bir enkaz bırakan Bolt Mobility ile ilgili şehir yönetimleri harekete geçti. Eğer belirli bir süre içerisinde cevap vermezse elektrikli bisiklet paylaşım faaliyetlerini yönetimler devralacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
36829 kez okundu.
10 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli bisiklet, bolt mobility ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim