Anlık Bildirim

Bose güneş gözlüğü ve hoparlörü bir araya getiriyor

Sürekli kablosuz kulaklık takmaktan hoşlanmıyorsanız Bose markasının satışa çıkardığı üç yeni güneş gözlüğü; çok berrak kalitede ses sunan mini hoparlörlere sahip.

Bose güneş gözlüğü ve hoparlörü bir araya getiriyor Tam Boyutta Gör

Bugün dış ortamda müzik dinlemek için kulaklık kullanmak vazgeçilmez bir unsur ve bu ihtiyaç tam kablosuz kulaklık sınıfının da öne çıkmasını sağladı. Yine de sürekli kulaklık takmaktan rahatsız olanlar için Bose devreye giriyor.

Bose Tempo, Tenor ve Soprano

Bose aslında iki yıl önce minik hoparlör entegre güneş gözlükleri ile piyasaya çıkmıştı. Büyük bir yankı uyandırmasa da son dönemde ses sistemlerine olan ilginin artması ile şansını yeniden denemeye karar verdi.

Bose bu hafta 3 farklı hoparlör entegre güneş gözlüğünü piyasaya sürdü. Tenor ve Soprano modelleri sporcu güneş gözlüğü tasarımında hazırlanmış. Bose Tempo ise biraz daha klasik güneş gözlüğünü andırıyor. Kullanılan hoparlörler ise sektörün en küçük hoparlörü olma iddiasında.

Bose güneş gözlüğü ve hoparlörü bir araya getiriyor Tam Boyutta Gör

Bose Tenor ve Soprano gözlükleri değişitirilebilir ayrıca numaralı yapılabilir lenslere sahip. Kulaklığın iki sapında ise mini hoparlörler yer alıyor. 16mm sürücüler gelişmiş bass ile destekleniyor. Bluetooth ile bağlanan hoparlörler 5.5 saate kadar kullanılabiliyor. Fiyat ise 250$.

Bose Tempo ise 22mm sürücü barındırıyor ve en iyi ses kalitesi sunduğu iddiasında. USB Tip-C ile şarj olan hoparlör 8 saate kadar kullanılabiliyor. Fiyatı ise yine 250$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim