Anlık Bildirim

Bu da oldu: Call of Duty serisi masa oyununa dönüşüyor!

Tüm zamanların en popüler FPS Shooter oyunlarından Call Of Duty serisi, masa üstü rol yapma oyununa dönüşüyor. Peki yeni masa oyunu neler sunacak? İşte detaylar 
Bu da oldu: Call of Duty serisi masa oyununa dönüşüyor! Tam Boyutta Gör
Bugün yapılan resmi açıklamada Activision, Call of Duty serisinden ilham alan masa üstü rol yapma oyunu Call of Duty: The Board Game'in yolda olduğu duyurdu. Arcane Wonders, Genuine Entertainment ve Evolution iş birliği ile tasarlanan masa oyunu, 2024'te dünya çapında satışa sunulacak. İşte detaylar

Call of Duty masa oyununa dönüşüyor

Paylaşılan detaylara göre Call of Duty: The Board Game, oyuncuların seçkin askerlerin rollerini üstlendiği ve Call of Duty serisinin ikonik haritalarında birbirleriyle savaştığı bir strateji oyunu olacak. Henüz ayrıntıları bilinmiyor olsa da popüler seriden Captain Price, Ghost ve Soap gibi karakterlerle karşılaşmamız kuvvetle muhtemel. Ayrıca masa oyunu, farklı senaryolar ve oyun modları sunacak.

Konu hakkında yapılan duyuruda Arcane Wonders CEO'su ve tasarımcısı Bryan Pope, ''Call of Duty' serisini masaya getirmek için Activision ile ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. COD hayranları olarak, video oyunlarının kapsamını, risklerini ve yoğunluğunu oyuncuların seveceği şekillerde yakalamak için çok çalıştık. COD'un unutulmaz eğlence ve rekabetçi yapısını oyun gecelerine taşımayı dört gözle bekliyoruz.'' dedi.

Geçmişten bugüne aşina olduğumuz Call of Duty serisinin masa oyunu formatına dönüştüğünü görmek gerçekten ilginç olacak. Call of Duty: The Board Game, 2023 Sonbaharında Kickstarter'da ön siparişe açılacak. Küresel satışların ise 2024 yılında başlaması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim