Anlık Bildirim

Bu hafta Epic Games mağazasında Sundered: Eldritch Edition var

2017 yılında piyasaya sürülen Sundered: Eldritch Edition masa üstü ve konsollarda büyük beğeni toplamıştı. Metroidvania tarzını benimseyen oyunu edinmek isteyenler kaçınmasın.

Bu hafta Epic Games mağazasında Sundered: Eldritch Edition var Tam Boyutta Gör

Her hafta ücretsiz bir oyun kampanyasına tekrar başlayan Epic Games mağazası hafta sonuna kadar Sundered: Eldritch Edition adındaki oyunu ücretsiz olarak hediye ediyor.

Sundered: Eldritch Edition neler sunuyor?

Jotun geliştiricilerinin elinden çıkan Sundered: Eldritch Edition aksiyon macera türünde oldukça hareketli bir oyun. H.P. Lovecraft'ın eserlerinden ilham alan oyun harap bir dünyada düşmanlara karşı mücadele veren Eshe'yi anlatıyor.

Oyunda öldüğünüz zaman karakterinizi yükseltebileceğiniz ve özelleştirebileceğiniz bir merkezde yeniden doğuyorsunuz. Mücadelelere göre karakterinizi yeniden hazırlamanız gerekiyor.

Oyunda grafik atmosfer el ile hazırlanmış ve bölüm mekanları dinamik olarak değişiyor. Yine düşmanlar da dinamik olarak değişirken bölüm sonlarında zorlu boss dövüşleri de yer alıyor. Ayrıca 4 oyuncuya kadar çok oyunculu mod desteğine sahip olan Magnate of the Gong güncellemesi de mevcut.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim