Anlık Bildirim

Bugatti imzalı elektrikli scooter piyasaya sürüldü: İşte özellikleri ve fiyatı

Lüks otomobil üreticisi Bugatti, ilk elektrikli scooter modeli Bugatti 9.0'ı piyasaya sürdü. Bytech ortaklığı ile geliştirilen yeni scooter tek şarjla 35 km menzil sunacak. 

Bugatti imzalı elektrikli scooter piyasaya sürüldü! Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz aylarda Bytech International ile yeni bir ortaklığa imza atan lüks otomobil devi Bugatti, ilk elektrikli scooter modeli Bugatti 9.0’ı piyasaya sürdü.

35 km menzil kapasitesi sunacak

Elektronik aksesuar üreticisi Bytech ile ortaklaşa geliştirilen Bugatti 9.0, yalnızca 16 kg ağırlığında ve magnezyum alaşımlı katlanabilir bir tasarımla geliyor. Bununla birlikte 700W gücünde bir elektrik motoru tarafından desteklenen ve 9 inçlik lastiklere sahip olan scooter, 30 km/s azami hız ve 35 km menzil kapasitesi sunuyor.

Bugatti imzalı elektrikli scooter piyasaya sürüldü! Tam Boyutta Gör

Teknik özellikler söz konusu olduğunda güverte aydınlatması, far, arka lamba, ön/arka dönüş sinyallerine ek olarak sürüş modu ve pil için LED bir gösterge ekranına sahip olan Bugatti 9.0'ın arkasında ise Bugatti logosunu yere yansıtan özel bir lamba bulunuyor.

Güvenlik konusunda katlama sonrası gidonu kilitleyen bir kilit mekanizmasıel freni ve arkada elektronik ABS'den oluşan ikili bir fren sistemi ile gelenscooter, normal bir duvar prizi aracılığıyla dört saatte şarj edilebilecek. Gümüş, mavi ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle Bugatti 9.0, 900 ila 1200 dolar arasında bir fiyatlandırma ile kullanıcılara sunuluyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11792 kez okundu.
11 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
bugatti, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Yaşam otomobil fiyatları
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim