Anlık Bildirim

BYD'nin zıplayabilen süper otomobili YangWang U9, 1287 beygir güce sahip olacak!

BYD'nin süper spor otomobili YangWang U9'un özellikleri ortaya çıktı. Otomobil beklenenden daha yüksek motor gücüne sahip olacak. Otomobilin özellikleri neler, fiyatı ne kadar?
BYD'den zıplayabilen süper otomobil: YangWang U9 Tam Boyutta Gör
BYD'nin süper spor otomobili YangWang U9'un özellikleri ortaya çıktı. Otomobil beklenenden daha yüksek motor gücüne sahip olacak.

YangWang U9'un özellikleri

Ocak ayında duyurulan YangWang U9'ın teknik özellikleri açıklandı. Otomobil, 4.966 mm uzunluk, 2.029 mm genişlik ve 1.295 mm yüksekliğiyle süper spor otomobillere göre oldukça büyük ölçülere sahip. Aracın batarya kapasitesi ise 100 kWh..

BYD'den zıplayabilen süper otomobil: YangWang U9 Tam Boyutta Gör
Otomobilde her biri 322 beygir (240 kW) gücünde olan 4 elektrik motoru bulunuyor. Bu dört motor toplamda 1287 beygir güç üretebiliyor. YangWang U9 ilk tanıtıldığında 1100 beygir güce sahip olacağı konuşuluyordu. Dolayısıyla otomobil beklenenden de yüksek bir güce sahip olacak. Büyük boyutları ve bataryası aracın ağırlığına da etki etmiş. 2475 kg ağırlığa sahip araç Rimac Nevera'dan 175 kg daha ağır.

BYD aracın 0'dan 100 km/h hıza 2 saniyede çıkabildiğini söylüyor. Aracın son hızı ise 300 km/h. Otomobil, CLTC ölçümlerine tek şarj ile 700 km yol gidebiliyor.

Gelişmiş süspansiyon sistemiyle otomobil zıplayabiliyor

Otomobilin en ilginç özelliği özel süspansiyon sistemi. BYD tarafından Disus-X olarak adlandırılan süspansiyon sistemi ile araç dikey, yanal ve boylamsal hareket edebiliyor. Bu sistem sayesinde araç aşağı yukarı zıplayabiliyor, dans eder gibi hareket edebiliyor ve üç tekerlek üzerinde durabiliyor.

YangWang U9, güçlü motorları, büyük bataryası ve gelişmiş süspansiyon sistemine rağmen 140 bin dolar gibi süper otomobillere göre uygun bir fiyattan satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11930 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elektrikli otomobil, byd ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim