Anlık Bildirim

Call of Duty: Modern Warfare II'de çökme sorunları yaşanıyor

28 Ekim 2022 tarihinde oyuncuların beğenisine sunulan bu yapımın hikâye modu şimdiden oyun dünyasını kasıp kavuruyor. Çok oyunculu sistemde küresel ölçekte bir kriz yaşayan bu oyunda neler oluyor?
Call of Duty Modern Warfare II
Bu yapımın geliştiriciliğini üstlenen Infinity Ward tarafından yapılan bir açıklamada arkadaşları ile "multiplayer" (çok oyunculu) seçeneğinde vakit geçirmek isteyen oyuncuların çökme sorunlarından muzdarip olduğu belirtildi.

Call of Duty: Modern Warfare 2 neden çöküyor?

Oyun lobisine davet edilen oyuncuların hesabı askıda kalıyor. Lobiye katılabilenlerin oyun istemcisi ise çalışmayı durduruyor. Bugün itibarıyla bu sorunun çözüldüğünü söyleyen Infinity Ward dün geceden beri yoğun bir şekilde müşterilerinin sorunlarıyla ilgileniyor. Oyuncular ise çökmelerin henüz durmadığını şiddetle savunuyor.

Çökme problemlerinin neden kaynaklandığını açıklamayan Amerikan video oyun şirketi Call of Duty: Modern Warfare II için bir yama yayımladı ancak yayımlanan ilgili yama bazı oyuncuların bilgisayarında beklenmeyen hataların meydana gelmesine sebep oluyor.

Söz konusu yeni sürüm bazı hataları da ortadan kaldırdı. Örneğin bu sürümün piyasaya sürülmesinden önce oyuncuların maç sırasında oyunun menüsüne erişememe problemi vardı.

PlayStation 4'te bir ses sürekliliği sorunu da mevcuttu. Son olarak bildirim sistemini (ping) bir düşman oyuncuyu karşılaşma devam ettiği sürece izlemek için kullanabildiğini fark eden oyuncular yüzünden devre dışı bırakmak zorunda kalan Infinity Ward henüz tam anlamıyla rahatlayabilmiş değil.

Kaynakça https://www.eurogamer.net/modern-warfare-2s-partied-up-crash-should-be-fixed-later-today https://www.engadget.com/call-of-duty-modern-warfare-ii-171127884.html?src=rss Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4710 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, infinity ward ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim