Anlık Bildirim

Call of Duty Modern Warfare 3 duyuruldu: Çıkış tarihi açıklandı

Activision ve Sledgehammer Games, Call of Duty Modern Warfare 3’ü duyurdu. Modern Warfare serisinin hikayesini devam ettirecek olan yapımın çıkış tarihi de belli oldu.
Call of Duty Modern Warfare 3 duyuruldu Tam Boyutta Gör
2019 yılında Modern Warfare markasını baştan yaratan Call of Duty, geçtiğimiz yıl çıkış yapan MWII ile seriyi bir adım ileri taşımıştı. Bu yapımın çıkışı ile oyuncular, 2023 yılında çıkış yapacak Call of Duty yapımı için geri sayıma başlamıştı. Bir süredir sızıntılara konu olan yapım resmen duyuruldu.

Call of Duty Modern Warfare III 10 Kasım’da çıkış yapacak

Activision, bu yıl çıkacak olan Call of Duty’nin Modern Warfare 3 olacağını resmen duyurdu. MW3, diğer Modern Warfare yapımlarının aksine Sledgehammer Games tarafından geliştiriliyor. Ancak stüdyo, Infinity Ward’un MW2’de kullandığı motoru kullanacak ve yapım, muhtemelen önceki Modern Warfare yapımları ile benzer oynanış mekanikleri sunacak.

Call of Duty Modern Warfare 3, 10 Kasım’da çıkış yapacak. Playstation 5, Xbox Series ve PC platformlarında çıkış yapması beklenen yapımın önceki nesil konsolları destekleyip desteklemeyeceği ise henüz belli değil. Yapım hakkında daha fazla bilginin 17 Ağustos’ta düzenlenecek bir Warzone etkinliğinde açıklanması bekleniyor. Ayrıca yeni yapım, Modern Warfare 2 ve Warzone 2 üzerinden satın alınmış kozmetik ürünlerin taşınmasına da izin verecek. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10131 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
call of duty, activision ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim