Anlık Bildirim

Microsoft, Call of Duty ve diğer Activision Blizzard oyunlarını Nintendo konsollarına getirmek istiyor

Geçtiğimiz haftalarda Activision'ın Microsoft tarafından satın alınması oyuncuları korkutmuştu. Ancak görünüşe göre Microsoft, Activision Blizzard oyunlarını daha fazla platforma getirmek istiyor.

Call of Duty, tekrar Nintendo ile buluşabilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz haftalarda Microsoft’un Activision Blizzard’ı satın alması oyun dünyasının gündemine bomba gibi düşmüştü. Haber sonrası özellikle birçok Playstation oyuncusu, Microsoft’un Activision Blizzard oyunlarını Xbox’a özel yapmasından korkmuştu. Özellikle Call of Duty dünyası, Xbox’ın bu hamlesinden etkilenmişti. Phil Spencer ise korkuları söndürerek Call of Duty’nin ve birçok Activision Blizzard oyununun Playstation platformunda devam edeceğini belirtmişti. Geçen hafta tekrar bunun üzerine bastıran Xbox ekibi, Playstation hayranlarının yüreğine su serpmişti. Görünüşe bakılırsa Microsoft, Activision Blizzard oyunlarını daha da çok platforma getirmek istiyor.

Call of Duty tekrar Nintendo ile buluşabilir

Microsoft’un başkanı Brad Smith, CNBC ile yaptığı röportajda Call of Duty’nin Playstation’da olmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca Brad, Call of Duty ve diğer Activision Blizzard oyunları Nintendo’ya getirmek istediklerini belirtti. Call of Duty, 2013 yılında çıkan Ghosts’tan beri Nintendo platformları için oyun çıkarmadı. Birçok Nintendo Switch kullanıcısının istediği Call of Duty deneyimi, tekrar Nintendo için gelebilir. Ancak Switch için bir Call of Duty çıkar mı bilmiyoruz.

Call of Duty, tekrar Nintendo ile buluşabilir Tam Boyutta Gör

Microsoft’un Bethesda’yı satın aldıktan sonra Elder Scrolls 6’yı Xbox’a özel yapmasının ardından birçok oyuncu, Activision satın alımının da benzer bir şeye dönüşeceğinden korkmuştu. Ancak Brad Smith, Activision Blizzard satın alımının Mojang’ın satın alımına benzetti. Mojang’ın Microsoft tarafından satın alınmasının ardından Minecraft, hiç olmadığı kadar fazla platforma ulaşmıştı. Brad, Activision satın alımı ile benzer bir şey yapmak istediklerini belirtti. Bakalım oyun dünyasının en büyük isimlerinden olan Activision Blizzard’ın Microsoft tarafından satın alınması oyun dünyasını nasıl etkileyecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim