Anlık Bildirim

CANiK, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak ürettiği tabancasını tanıttı

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayi şirketlerinden CANiK, özel seri bir tabanca tasarladı. Sınırlı sayıda üretilen silah Cumhuriyetimizin 100’üncü yılına saygı duruşu niteliği taşıyor.
CANiK'ten Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tabanca Tam Boyutta Gör
Türkiye'nin savunma sanayi alanındaki başarılı şirketlerinden CANiK, Cumhuriyetimizin 100. yılını anlam dolu bir şekilde kutlamak için özel bir ürünle karşımıza çıktı. Hafif silah üretimindeki uzmanlığı ile tanınan firma, özel seri bir tabanca tasarladı. TP9 Elite Combat 1923 isimli silahın sadece 1923 adet üretildiğini belirtelim.

CANiK'ten Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tabanca Tam Boyutta Gör

TP9 Elite Combat 1923 özel serisi, binlerce yıllık tarihi olan bir toplumun, genç ve modern Cumhuriyet döneminin 100’üncü yılına saygı duruşunu temsil ediyor. Sınırlı sayıda üretilen bu seri, tasarımı ve özellikleri ile Cumhuriyet dönemimizin sonraki 100 yılında da ulaşacağı başarılarının bir habercisi olarak öne çıkıyor.

"100 yıllık mücadele başarılarımızın temelini oluşturuyor"

CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Türkiye, savunma sanayisindeki başarılarını globalde gururla sürdürüyor. Türk bayrağımızı dünyanın dört bir kıtasına taşımaya devam ediyoruz. Bugün Türkiye, Amerika ve İngiltere’deki tesislerimizde, dünyadaki en büyüklerden biri olarak orta kalibre top ve silah sistemlerimizin ihracatını gerçekleştiriyoruz" ifadelerini kullandı.

CANiK'ten Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tabanca Tam Boyutta Gör

Aral ayrıca "Cumhuriyetimizin 100 yıllık yolculuğunda sürdürülen mücadeleler ve elde edilen başarılar, bizim bugünlere ulaşmamızın temelini oluşturuyor. Bu noktada 100 yılı temsil eden, Cumhuriyetimize saygı duruşu olarak gördüğümüz çok değerli bir koleksiyonu ülkemize armağan ettiğimiz için mutluyuz. 1923 adet üretilen TP9 Elite Combat 1923 ile Cumhuriyet sevdalısı bir şirket olarak mirasımızı gelecek nesillere aktarmayı sürdüreceğimizi bir kez daha vurguluyoruz" dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5411 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
silah, cumhuriyet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim