Anlık Bildirim

Casio klasik ama akıllı saatini duyurdu

Casio DWH5600 G-Shock akıllı saat görünüşte firmanın retro tasarımını aynen yansıtırken arka planda GPS dahil gelişmiş algılayıcılarla premium bir akıllı saat haline geliyor. 
Casio DWH5600 G-Shock Tam Boyutta Gör
Akıllı saat trendinin ilk dönemlerinde Casio markasının da standart saat tasarımlarına bildirim özellikleri ekleyerek akıllı saat haline getirdiğini hatırlıyoruz. Sonrasında gerçek akıllı saat üretmeye başlayan Casio arada bir eski dönemlere gidiyor.

Casio DWH5600 G-Shock melez akıllı saat

Casio DWH5600 G-Shock akıllı saat firmanın retro tasarımlarından ilham alıyor. Kullanıcıya herhangi bir saat ekranı sunulmamış ve tek bir ara yüz mevcut. Sadece sağ üst pencerede belirli veriler kullanıcı ile paylaşılıyor.

38 şehrin saatini gösterebilen ürün 100 saate kadar kronometre ve 60 dakika geri sayım sayacına sahip. Tam otomatik LED aydınlatma yanında titreşim ile de kullanıcı uyarılıyor. USB ile şarj olan saate güneş enerjisi desteği de sunulmuş. Gövde 200 metre su altında kullanılabiliyor.

Akıllı saat tarafında ise gelişmiş bir nabız sensörü, dahili GPS, fitness takibi özellikleri sunuluyor. Casio DWH5600 G-Shock melez akıllı saat 300$ fiyat etiketi ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
2 Kişi Okuyor (0 Üye, 2 Misafir) 1 Masaüstü 1 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
23703 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Casio DWH5600 G-Shock, casio ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim