Anlık Bildirim

Caviar yine servet değerinde iPhone 12 Pro modelleri hazırladı

iPhone 12 Pro Warrior serisine eklenen yeni modeller eski çağ Çin başta olmak üzere pek çok kültürün simgesini lüks taşlarla işlemiş ve bir servet değerinde.

Caviar yine servet değerinde iPhone 12 Pro modelleri hazırladı Tam Boyutta Gör

Servet değerindeki lüks tüketim telefonlarının bilinen ismi Caviar yine bir iPhone modeli ile karşınızda. Henüz tanıtılmadan iPhone 12 Pro modelini altınla kaplayan Caviar yine çok pahalı bir seri hazırladı.

Warrior temalı iPhone 12 Pro

Caviar’ın yeni çalışması iPhone 12 Pro Warrior serisi altında toplanmış. Geçtiğimiz yıl ilk Warrior serisini hazırlayan Caviar; Viking, Şövalye, Samurai ve eski Roma döneminden esinlenmişti. Bu kez eski çağ Çin, Toltec, Hindistan, Kızılderili ve Zulu uygarlıklarına ait izler taşıyan lüks seri 45000$ seviyesine kadar çıkıyor.

Serinin en pahalı modeli Mao Edition. Eski Han hanedanlığı döneminde kullanılan Mao mızrağından esinlenen telefonda 24 karat altın kaplama ve yakut taşları kullanılmış. Kutu içerisinde yine eski çağlara ait Ge bıçağından esinlenen bir kolye de yer alıyor. iPhone 12 Pro Mao Edition 36950$ ile başlarken iPhone 12 Pro Max Mao Edition da 44720$ seviyesine çıkıyor.

Bunun yanında Meksika’da geçmiş dönemde yaşamış Toltec kültürünü temel alan Apocalypto modeli 34830$ başlangıç fiyatında iken, Hint dönemini yansıtan Rajan Warrior modeli de 33180$ seviyesinden başlıyor. Firmanın web sitesinde Zülfikar gibi pek çok farklı Warrior modeli bulmak mümkün.

Caviar sitesi

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10800 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12 pro warrior, caviar ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim