Anlık Bildirim

CD Projekt açıkladı: Koronavirüs, Cyberpunk 2077 oyununun çıkış tarihini geciktirmeyecek

Duyurulduğu günden bu yana merakla beklenen Cyberpunk 2077 oyunundan yeni haber var. Geliştirici şirket CD Projekt, Koronavirüs salgınının, oyunun çıkış tarihini geciktirmeyeceğini açıkladı.

CD Projekt açıkladı: Koronavirüs, Cyberpunk 2077 oyununun çıkış tarihini geciktirmeyecek Tam Boyutta Gör

CD Projekt, COVID-19 Koronavirüs enfeksiyonu salgınının, duyurulduğu günden beridir heyecanla beklenen Cyberpunk 2077'nin planlanan çıkış tarihini etkilemeyeceğini duyurdu.

Planlarımız değişmedi

Polonya merkezli oyun geliştiricisi, Koronavirüs salgınının yayılması nedeniyle, şirket çalışanlarının artık evlerinden çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. Şirket, Cyberpunk 2077'nin piyasaya sürülme tarihini Nisan 2020 olarak planlamış, ancak geçtiğimiz Ocak ayında, oyunun 17 Eylül tarihine ertelendiği belirtilmişti. Verilen bilgilere göre bu tarihte bir değişiklik yok.

CD Projekt açıkladı: Koronavirüs, Cyberpunk 2077 oyununun çıkış tarihini geciktirmeyecek Tam Boyutta Gör

Tüm bunlara ek olarak CD Projekt Başkanı Adam Kicinski, oyunun son geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. Şirket çalışanlarının üç ekibe ayrılacağını ifade eden Kicinski, iki ekibin Cyberpunk 2077 için ek içerik oluşturacağını ve üçüncü ekibin ise yeni bir oyun üzerinde çalışacağını belirtti. Yeni oyunun adı açıklanmadı ancak The Witcher'ın yeni bir versiyonu olabileceği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim