Anlık Bildirim

HTC 10'un gerçek hayattan fotoğrafları sızdırıldı

Teknoloji devi HTC'nin yeni Android telefonunun iki yeni canlı fotoğrafı sızdırıldı. Yeni görüntüler Nisan ayında resmi olarak tanıtılması beklenen cihazı daha net olarak görmemizi sağlıyor.
HTC'nin yeni Android telefonu olması beklenen HTC 10'un görüntüleri sızmaya devam ediyor. Bu kez Disqus kullanıcısı Angt29, cihazın gerçek hayattan fotoğraflarını yayınladı. Görüntüler cihazı çalışır durumda gösterirken, HTC'nin yeni tasarım felsefesini de vurguluyor. Yeni resimler de bir önceki sızıntı gibi cihazın ön ve arka yüzlerini göstererek cihazı daha da net görebilmemizi sağlıyor.
Cihazın arka kısmındaki kamera sensörünün yanında biraz daha büyük bir flaşın yer aldığını görüyoruz. Aynı zamanda HTC'nin eski telefonu One M7'nin kamera modülü gibi duruyor. Akıllı telefonun ön yüzüne baktığımızda ise arkadan aydınlatmalı kapasitif geri ve son uygulamalar tuşlarını görüyoruz. Bunların arasına ise fiziksel bir home (ana ekran) tuşu ve parmak izi sensörü sensörü yerleştirilmiş durumda.
Tayvanlı teknoloji devi, HTC 10'u kısa bir süre sonra resmi olarak tanıtacak. Merakla beklenen cihazın 19 Nisan tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle görücüye çıkacağı söyleniyor. Snapdragon 820 SoC ve 4GB RAM'den güç alacak yeni Android telefonun 5.15 inç QHD 2K ekrana sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8195 kez okundu.
56 kişi, toplam 59 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fotoğraf, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim