Anlık Bildirim

Huawei P8 modelinin ayrıntıları netleşiyor

Huawei P8 modelinin ayrıntıları netleşiyor

Huawei'nin bu yıl ki MWC 2015 etkinliğinde tanıtmasını beklediğimiz yeni üst seviye akıllı telefon modeli P8 ile ilgili görseller ve bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak editörümüz Erdi Özüağ tarafından yeni iddialar gündeme getirildi. 

Firmaya yakın kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre Huawei P8 modelinde 5.2 inçlik Full HD bir ekran yer alacak. Muhtemelen Cortex-A57 ve Cortex-A53 çekirdeklerini birarada çalıştıracak olan Kirin 930 yongasetinin güç verdiği cihazda 3GB RAM ve OIS destekli 13MP çözünürlüğünde arka kamera bulunuyor. 

Model Android 5.0 üzerinde çalışırken, batarya ise 2600mAh gücünde olacak. Cihaz Huawei'nin yeni yongasetini taşıması açısından ilgi çekecek gibi görünüyor. Ancak şu anda yongaseti ile ilgili net bilgiler mevcut değil. 

Sızdırılan prototip görsellerde ise modelin ekran çerçevelerinin oldukça ince olduğu görülüyor. Bu bakımdan Huawei P8 modelinin daha kompakt bir yapıda olacağı sanılıyor. Daha önce Huawei'nin sızan yol haritasında benzer bilgiler yer aldığı için Huawei P8 modelinin bu donanımla geleceği kuvvetle muhtemel. Ancak tasarım konusunda final sürümünde bazı değişiklikler yaşanabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1392 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei p8
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim