Anlık Bildirim

LG G3 değiştirilebilir batarya ile gelebilir

LG'nin piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni amiral gemisi G3, değiştirilebilir batarya ve parmak izi tutmayan arka tasarımla piyasaya sürülebilir.

LG'nin yeni amiral gemi modeli G3'ü lanse etmesine bir kaç hafta kala, yeni akıllı telefona ait pek çok bilgiye sahip olduk. Sızan teknik detaylarından tutun da tasarımına dair sızan bilgileri sizlere haberlerimizde sunmuştuk.
Ancak @evleaks'den gelen en son bilgiler G3'ün hala bilinmeyen özelliklerini ortaya çıkardı.Twitter'ın sızdırdığı bilgilerin doğruluyla ünlü @evleaks hesabı bugün G3'e ait paylaştığı iki yeni görsel ile akıllı telefonu almayı planlayan pek çok kişinin yüzünü güldürecektir. İlk yayınlanan görselde görüldüğü üzere LG'nin G2 modelinde şikayet edilen parmak izi bırakma sorunu G3 ile çözülmüş durumda, düz parlak plastik tasarım yerine, fırçalanmış metal tasarımda hazırlanan plastik arka kapak bu sayede parmak izi tutmayan bir yapıya bürünmüş.
İkinci görsel ise LG G3'ün bazı versiyonlarında bataryanın değiştirilebilir olacağını gösteriyor. Telefonun batarya yuvasını yakın çekim gösteren görüntüde, bataryanın çıkarılmış olduğu görülüyor. Görseldeki bir diğer detay ise LG G3'ün G2'deki gibi microSIM yuvası ile gelecek olması. Şu an için hangi ülke versiyonlarında veya bütün versiyonlarında yer alıp, yer almayacağı bilinmeyen bataryanın değiştirilebiliyor oluşunun, ilerleyen günlerde yeni detaylarla beraber netlik kazanması bekleniyor.
27 Mayıs'ta genel lansmanı, 28 Mayıs'ta Istanbul'da Türkiye lansmanı yapılacak G3'ün şu ana kadar bilinen detayları ise şu şekilde; 5.5 inç ekranında QHD çözünürlük sunacak telefonun Snapdragon 801 (8974AC) çipseti ile gelmesi bekleniyor, 3GB RAM, 16MP 4K yetenekli kameraya sahip telefonun batarya kapasitesi ise 3000mAh olarak belirtiliyor.
 
LG G3 değiştirilebilir batarya ile gelebilir
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2098 kez okundu.
39 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim