Anlık Bildirim

LG'den iddialı özelliklere sahip iki yeni akıllı telefon

LG'nin bu yıla G5 amiral gemi modeli ile başlayacağı düşünülürken, sürpriz iki yeni model daha görücüye çıktı. LG X Cam ve X Screen, kendilerine has özellikleri ile dikkat çekiyor.
Geçtiğimiz yıl sonlarında ilginç özelliklerle piyasaya sürülen LG V10 amiral gemi modeli, bu yıl piyasaya çıkacak pek çok yeni akıllı telefona ilham kaynağı olacak. Firmanın, LG G5 modelinde bu yenilikleri kullanması bekleniyor. Sırada ise X Cam ve X Screen akıllı telefonları var.

Orta seviyeye hitap eden bu iki akıllı telefon, LG V10 akıllı telefondaki özellikleri aralarında paylaşarak kullanıyor. Örneğin LG X Cam modelinde çift arka kamera sensörü yer alıyor. Karanlık ortamlarda daha iyi performans, daha detaylı çekimler ve daha akıcı yakınlaştırma imkanı sunan çift sensör dizilimi, LG X Cam'i orta seviyenin en gelişmiş kamerasına sahip akıllı telefon modeli yapacak. 


LG X Screen ise üst kısmındaki ikinci ekranı ile dikkat çekiyor. 4.9 inçlik ekrana sahip olan akıllı telefon, üst kısmında da 1.76 inçlik küçük bir ekrana sahip. Her zaman açık bu ekran üzerinde, tarih, batarya yüzdesi, bildirimler, kısayollar gibi fonksiyonlara erişim imkanı sunulacak. 

Muhtemelen LG, V10 modelindeki dikkat çeken özellikleri ayrı olarak pazarlamayı istiyor. LG X Cam ve X Screen modellerinin performansına göre, daha fazla orta seviye akıllı telefonda bu özellikleri görebiliriz. Her iki model de 21 Şubat 2016 tarihinde lanse edilecek. Lansmanın ardından ise Asya, Avrupa ve Latin Amerika ülkelerine gitmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6295 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim