Anlık Bildirim

Motorola hangi telefonlarının Android 9.0 Pie güncellemesi alacağını duyurdu

Motorola bir blog yazısıyla Android 9.0 Pie güncellemesi alacak akıllı telefonlarının listesini yayınladı. Şirket ayrıca güncellemenin ne zaman yapılacağını da açıkladı.
Motorola marka bir akıllı telefonunuz varsa ve kısa süre önce yayınlanan Android 9.0 Pie sürümünü kullanmak için sabırsızlanıyorsanız bu haberimizi sizi yakından ilgilendirebilir. Şirket hangi telefonlarının Android 9.0 Pie güncellemesi alacağını resmen duyurdu. Motorola güncellemenin sonbahardan itibaren akıllı telefonlara gönderileceğini belirtse de kesin bir tarih vermedi.
Yapılan duyuruya göre Moto Z3, Z3 Play, Z2 Force Edition, Z2 Play, the X4, G6 Plus, G6 ve G6 Play modelleri Android 9.0 Pie'a yükseltilecek. Eski cihazlar şimdilik güncellemenin dışında bırakılmış gibi görünüyor. Şirketin ilerleyen zamanlarda diğer cihazları da bu listeye dahil edip etmeyeceği belirsiz. Dolayısı ile akıllı telefonunu listede göremeyenlerin tamamen umutsuzluğa kapılmalarını gerektirecek bir durum yok.

Pixel serisi ve Essential Phone güncellendi

Güncelleme şu ana kadar Google’ın Pixel akıllı telefonlarına ulaştı. Ayrıca Pixel serisi dışında güncellenecek ilk telefon olan Essential Phone da yeni nesil işletim sistemine kavuşmuş durumda. Bunun dışında HTC, Sony Mobile ve Nokia gibi üreticilerin güncellemeye yönelik planlarını duyurmaya başladığını görüyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim