Anlık Bildirim

Nokia, Vodafone ile Türkiye’ye geliyor!

Nokia markalı telefonların Türkiye’de resmen satışa sunulması için ilk adım atılıyor. Cihazların ülkemizdeki resmi lansmanı 19 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek. İşte detaylar:

Nokia, Vodafone ile Türkiye’ye geliyor! Tam Boyutta Gör

HMD Global çatısı altında Nokia markalı telefonları yeniden küresel ölçekte satışa sunmaya hazırlanan Nokia, ülkemize de Vodafone Türkiye ile bir çalışma içerisinde. Tarafımıza ulaşan bilgilere göre 19 Haziran Pazartesi günü HMD Global ve Vodafone Türkiye, ortak bir etkinlik düzenleyecek ve yeni cihazların ülkemizdeki lansmanını resmen gerçekleştirecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ve HMD Global Başkanı Florian Seiche’nin katılımı ile gerçekleştirilecek olan etkinlikte işbirliğinin detaylarına ilişkin de bilgilerin paylaşılacağını tahmin ediyoruz.

Alve.com'da gör Akıllı telefonlarda sıcak fırsatlar!

3310 gibi klasikleşmiş bir modeli modernize edilmiş bir tasarımla tanıtmanın yanı sıra Nokia 3, Nokia 5 gibi Android’li modellerin küresel ölçekli tanıtımlarını da Mobil Dünya Kongresi kapsamında gerçekleştiren HMD Global, Qualcomm işlemciye sahip modelleri ile pazara adım atarken rekabetçi bir fiyat politikası belirleyeceklerinin özellikle altını çizmişti. Dileriz ülkemizdeki marka imajı halen son derece güçlü olan Nokia, çarpıcı bir fiyat etiketi ile giriş yaparak pazarda ciddi bir hareketlilik yaratmayı başarır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12553 kez okundu.
28 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nokia, vodafone türkiye ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim