Anlık Bildirim
Samsung'un geçen yıl sonlarında piyasaya sürmeye başladığı ve toplamda 3 modele tamamladığı Galaxy A serisi, ikinci nesliyle yeniden karşımızda. Pazarın ilgi gören serilerinden olan Galaxy A serisi yeni nesilde önemli bir tasarım değişikliğine uğruyor. 

Orijinal Galaxy A serisinde tamamen metal alaşımlı kasa tasarımına yer verilmişti. Galaxy A3, A5 ve A7 olarak pazara çıkacak olan yeni nesilde ise Galaxy S6 çizgileri görülüyor zira seride metal çerçeve ve cam kaplama ön-arka panel tasarımına geçiş yapılmış. Ayrıca donanım tarafında da yenilikler mevcut. 

Yeni nesil Galaxy A serisinde 4 çekirdekli, modeli henüz bilinmeyen bir yonga seti kullanılıyor. 16GB artırılabilir kapasitenin yer aldığı seride Super AMOLED ekran, 7.3mm kalınlık, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, WiFi, Bluetooth 4.1, ANT+ bağlantı özellikleri ortak olarak sunulmuş. 

Donanım tarafındaki yenilikler olarak arka kameranın OIS desteğine kavuşması serinin artılarından birisi diyebiliriz. Yine Home tuşuna entegre edilmiş parmak izi okuyucusu da tüketicinin ilgisini çekecektir. Diğer donanımlar modele göre değişiyor ancak Galaxy A7 artık amiral gemi seviyesine biraz daha yaklaşmış diyebiliriz. 

Galaxy A3 modelinde 4.7 inçlik 720p ekran, Cat. 4 LTE modem, 1.5GB RAM, 2300mAh kapasitesinde batarya yer alıyor. Galaxy A5 modelinde ise 5.5 inçlik Full HD ekran, Cat. 6 LTE modem, 2GB RAM ve 2900mAh kapasitesinde batarya bulunuyor. Galaxy A7 ise serinin en güçlüsü zira 5.5 inçlik Full HD ekran yanında 3GB RAM, Cat. 6 LTE modem, 3300mAh gücünde bataryaya yer verilmiş. 

Android 5.1 işletim sistemi ve Samsung Pay desteği barındıran yeni Galaxy A serisi bu aydan itibaren Çin'den başlayarak satışa çıkıyor. Seride sırasıyla 329 Avro-399 Avro-450 Avro fiyat beklentisi mevcut. Ülkemiz şartları düşünüldüğünde seri için 1300TL-1800TL bandı ihtimal dahilinde.  
Samsung Galaxy A serisi yeni nesle terfi etti
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5336 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mobil Teknolojiler, Samsung ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim