Anlık Bildirim

Sanal gerçeklik bu sefer sizi Kuzey Kore'ye davet ediyor

Sanal gerçeklik kullanıcıları farklı deneyimlerin içerisine çekmeye devam ediyor. Bu kez Jaunt isimli bir geliştirici ekip sanal gerçeklik uygulamasıyla bizleri Kuzey Kore'de ağırlıyor.
Sanal gerçeklik bu sefer sizi Kuzey Kore'ye davet ediyor
 
Her ne kadar sıcak evlerimizde oturmak bize çekici gelse de oturduğumuz sürece hayatta yapılabilecek bir çok aktiviteyi ve deneyimi kaçıyoruz. Yine de dünyanın farklı yerlerini görmek, farklı deneyimlere yelken açmak isteyenler için neyse ki sanal gerçeklik gelişiyor.

Jaunt isimli şirketin geliştirdiği sanal gerçeklik uygulaması bizlere kısa bir süre Kuzey Kore'de bulunma deneyimi yaşatacak. North Korea VR adıyla yayınlanan sanal gerçeklik içeriğinde deneyimli bir gazeteci olan Bob Woodruff rehberliğinde sokağa çıkıyor ve Kuzey Kore'yi keşfetmeye başlıyoruz.
Sanal gerçeklik bu sefer sizi Kuzey Kore'ye davet ediyor
 
Sanal turumuz ülkenin başkenti olan Pyongyang şehrinde bir otel odasında başlıyor. Sonrasında dışarıya çıkarak kısa bir şehir turu atıyor ve etraftaki müzelere göz atıyoruz. Kuzey Kore'deki günlük hayatı gösteren uygulama ayrıca kurulduğundan beri iktidar olarak ülkeyi yöneten Kore İşçi Partisi'nin 70. yıl dönümü kutlamalarına katılmamızı da sağlıyor.  
Dış dünyayla bağlantısını büyük ölçüde koparan Kuzey Kore'yi deneyimlemek isteyenler aşağıda yer alan uygulamaları indirebilirler. Google Cardboard gibi sanal gerçeklik cihazlarıyla daha iyi bir deneyim yaşanacağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim