Anlık Bildirim

Xiaomi Mi Mix 3'ün tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi'nin Mi Mix serisine yeni bir üye ekleme hazırlığında olduğunu biliyoruz. Yayınlanan yeni bir görsel Mi Mix 3'ün hangi tarihte tanıtılacağını ortaya çıkardı.
Xiaomi'nin Mi Mix 3'ü piyasaya sürerek tasarımı ile büyük beğeni toplayan Mix serisine yeni bir üye eklemek istediğini biliyoruz. Bir süredir akıllı telefonla ilgili bazı söylentiler vardı. En son sızıntı ise cihazın tanıtım tarihini açığa çıkarmış durumda.
Çinli sosyal medya sitesi Weibo'da yayınlanan bir gönderi, akıllı telefonun 15 Eylül tarihinde tanıtılacağını ortaya koydu. Poster ayrıca neredeyse çerçevesiz tasarıma sahip olan cihazın alt kısmını da gösteriyor. Yani şirket gerçek manada tam ekranlı bir akıllı telefon çıkarabilir.

Motorlu ön kamera sistemi olacak

Telefonun Vivo NEX serisi gibi açılır-kapanır selfie kamerası ile geleceği söyleniyor. Bildiğiniz üzere Xiaomi, Mi 8 serisi ile ekrana gömülü parmak izi teknolojisi sunmuştu. Dolayısı ile bu özelliğin yeni Mi Mix 3 modelinde de yer alması beklenilebilir.
Görseller aynı zamanda akıllı telefonun bir önceki Mi Mix modelinde olduğu gibi cam arka panele sahip olacağını gösteriyor. Cihazda dikey olarak konumlandırılmış çift kamera sistemi de yer alacak. Ne yazık ki yaklaşmakta olan Mi Mix 3'ün teknik özellikleri hakkında henüz bir bilgi yok. Şüphesiz ki önümüzdeki günlerde akıllı telefonla ilgili daha fazla şey öğreneceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7478 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim