Anlık Bildirim

Christopher Nolan'ın yeni filmiyle ilgili ilk detaylar geldi

İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın yeni projesiyle ilgili ilk detaylar gelmeye başladı. Yabancı kaynaklarda yer alan ifadelere göre film bilim kurgu/macera türünde olacak.
Son 20 yılın en iyi yönetmenlerinden birisi olarak gösterilen Christopher Nolan, yeni projesiyle yine sinemaseverleri koltuklarına kilitlemeye hazırlanıyor. Önümüzdeki yıl vizyona girecek olan film için nihayet ilk detaylar gelmeye başladı. The Hollywood Reporter tarafından yapılan habere göre yeni Nolan projesi bilim kurgu/macera türünde olacak.

THR'nin yazısında filmin uzay-zaman sürekliliğiyle ilgili bazı bilim kurgu öğeleri içeren ilginç bir yapısının olacağı belirtilmiş. Buna göre film genel anlamıyla Inception'ı andıracak ve anlaması güç/kafa karıştırıcı bir senaryosu olacak.

Yeni Nolan projesi ilk kez geçtiğimiz ocak ayında duyurulmuştu. Geride bıraktığımız süreç içerisinde filmin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Merakla beklenen filmin başrollerinde John David Washington, Robert Pattison ve Elizabeth Debicki yer alacak. Yeni Nolan projesinin ismi ise şu an için açıklanmadı.

Christopher Nolan, 2000 yılında vizyona giren Memento filmiyle ilk kez adını duyurmuştu. Nolan'ın sonrasında yönettiği The Batman serisi, The Prestige, Inception ve Interstellar filmleri bildiğiniz gibi sinema dünyasında büyük ses getirdi ve her biri son 20 yılın kült filmleri arasına girmeyi başardı. Özellikle de bilim kurgu türündeki filmleriyle tüm dünyayı etkilemeyi başaran ünlü yönetmenin yeni filmi için de beklentiler epey yüksek.

Christopher Nolan'ın yeni filmi 17 Temmuz 2020'de sinemaseverlerle buluşacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12577 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Christopher Nolan, warner bros. ve
4 etiket daha warner bros sinema film Yaşam
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim