Anlık Bildirim

Chromecast HD’nin fiyatı ortaya çıktı

Televizyon ve monitörleri akıllı cihazlara dönüştüren Chromecast serisi, yakında yeni bir üyeye sahip olacak. Android 12’li Chromecast HD’nin fiyat bilgisi ortaya çıktı.

Chromecast HD ne kadar olacak Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google’ın Chromecast serisi, standart televizyon ve monitörlere akıllı özellikler sunmak amacıyla kurulmuştu. Uzun yıllar bu konuda rakiplerinin gerisinde kalan firma, 2020 yılında ilk arayüzlü Chromecast cihazını tanıtmıştı. Roku, Nvidia Shield ve Xiaomi cihazlarına iyi bir alternatif olan Google TV’li Chromecast, yakında yeni bir üyeye kavuşacak.

Uygun fiyatlı olmayacak

SnoopyTech tarafından gelen bilgilere göre Chromecast HD, ABD’de 40 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Cihazın, birçok mağazaya dağıtıldığı ve çok yakında satışa çıkacağı da belirtilmiş. 2020 yılında tanıtılan 4K Chromecast modeli 50 dolar iken Google’ın Chromecast HD için 40 dolar fiyat etiketini uygun görmesi, pek mantıklı gözükmüyor.

4K Chromecast modeli, zaten sürekli indirime girerek tavsiye edilen satış fiyatının altına iniyor. Birçok açıdan 4K modelden kötü olacak Chromecast HD, umarız 40 dolardan daha düşük bir fiyata satışa çıkar. Chromecast ürünleri, ülkemizde alternatif kaynaklar aracılığı ile satıldığı için Chromecast HD, satın almak isteyenlere oldukça pahalıya mal olacaktır. Android 12 ile gelecek Chromecast HD, muhtemelen 6 Ekim’deki Pixel etkinliğinde tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim